Oktobar mesec starijih u Vitaplanu

1 Oktobar je proglašen Međunarodnim danom starijih osoba, a mi, već tradicionalno, ceo oktobar posvećujemo starijim sugrađanima.

Ovo je deseta godina kako se Kolping Društvo Srbije, kroz svoj VITAPLAN program bavi podrškom starijijoj populaciji – kroz Vitaplan službu kućne nege i pomoći, brinemo o onima kojima je potrebna dodatna pomoć u svakodnevnom funkcionisanju, a o starijim sugrađanima koji su vitalniji i samostalniji brinemo kroz naš Vitaplan Klub, koji je lociran u ulici Lukijana Mušickog 9 u Novom Sadu (ulaz je iz ulice Vojvode Bojovića).

U klubu organizujemo svakodnvno druženje i različite aktivnosti kojima želimo da podržimo aktivno, zdravo starenje i međugeneracijsku saradnju.
Pripremili smo i poseban, bogat program za oktobar, koji možete pogledati u nastavku texta.
Pozivamo Vas da nam se pridružite u aktivnostima koje smo pripremili. Sve aktivnosti su besplatne, a tokom oktobra, vrata smo otvorili za sve sugrađane, bez obzira na godine, u duhu međugeneracijske saradnje 😊-
Mesta na radionici ili predavanju, možete rezervisati na telefon 021/300 83 59, radnim danima od 14-18h, ili na 069/ 22 66 403, radnim danima od 8-16h.

I ove godine, uključili smo se u program 8. Festivala mentalnog zdravlja, koji organizuje Insititut za javno zdravlje Vojvodine, predavanjem i radionicom na temu “Može li se empatija trenirati?”
Detaljan program Festivala mentalnog zdravlja možete pogledati ovde.

Čekamo Vas!