Klub za odrasla i stara lica – Vitaplan

Klub za odrasla i stara lica Vitaplan predstavlja mesto u kojem odrasli i stariji sugrađani mogu da ostvaruju svoje potencijale, aktivno učestvuju u raznovrsnim aktivnostima i samim tim vode zdraviji i bogatiji život.

Klub se nalazi na adresi Lukijana Mušickog 9 (ugao Vojvode Bojovića) i otvoren je za korisnike svakog radnog dana od 8h do 13h. U klubu je svim zainteresovanim Novosađanima starijim od 60 godina data mogućnost da se druže, informišu, uče i na taj način poboljšaju društveni život.

Širok je spektar mogućnosti, od svakodnevnog čitanja dnevne štampe, igranja društvenih igara do aktivnosti koje zahtevaju medicinsku ekspertizu – merenje šećera u krvi i krvnog pritiska, konsultacije sa lekarima. U klubu je angažovano stručno osoblje za pružanje psihološke i emotivne podrške, edukacije o pravima starih, putevima za ostvarenje njihovih prava. Takođe, organizujemo posete kulturnim dešavanjma, kreativne radionice, vežbe pokretljivosti, zajedničke šetnje, izlete, humanitarne aktivnosti i druženje sa decom i mladima. Prednost kluba je da omogućava korisnicima da se prema ličnom izboru uključuju u aktivnosti koje nudimo.

Klub za odrasla i stara lica – Vitaplan, je samo jedan od načina na koji pomažemo starim osobama. Vitaplan već duže vreme kroz svoj rad u okviru kućne nege i nege za stara lica, teleasistencije nastoji da pruži podršku našim najstarijim sugrađanima i njihovim porodicama.

Za sve dodatne informacije možete se informisati na Facebook stranici Klub za odrasla i stara lica – Vitaplan ili nam se obratiti putem telefona 021 300 83 59, mejl adrese info@vitaplan.rs. I svakako posetite nas i razgovarajte sa nama o svim bitnim temama, mi smo tu svakog radnog dana od 8h do 16h.