Ko vodi brigu o pacijentu?

O našim korisnicima brinu stručne negovateljice sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa starijim osobama. Upoznajte tim [ovde]

Šta sadrži ugovor?

Ugovorom preciziramo koje usluge ćemo Vam obezbediti i u kom vremenu. Naravno, ugovor se potpisuje tek nakon sastavljanja ličnog plana nege na osnovu specifičnih potreba korisnika.

Kako funkcioniše plaćanje?

Plaćanje je takođe precizirano ugovorom, tako da nema nikakvih iznenađenja. Vrši se putem tekućeg računa i to naredni mesec u odnosu na mesec korišćenja usluga.

Koje usluge Vitaplan pruža?

Detalji o našim uslugama dostupni su ovde. [Usluge Vitaplana]

Da li pratnja na lekarski pregled podrazumeva i prisustvo samom pregledu?

Ova usluga podrazumeva prevoz do zdravstvene ustanove i nazad. Stručno lice je takođe prisutno i na pregledu (ukoliko se pacijent sa time slaže), daje lekaru sve potrebne informacije o stanju tegoba, i prenosi potrebne informacije o dijagnozi članovima porodice.

Da li izdajete ortopedska i medicinska pomagala na revers?

Pomagala poput invalidskih kolica, štaka i antidekubitalni dušeka dostupna su našim korisnicima potpuno besplatno.

Potreban nam je neko za negu pacijenta u terminalnoj fazi.

Negovateljice Vitaplana imaju iskustva i sa palijativnom negom. Znamo kako na pravi način sa psihološke i medicinske strane pristupiti i pacijentu i njegovoj porodici kada su u ovoj situaciji.

Šta ako nam ne odgovara ni jedan od Vitaplan paketa?

Ukoliko ni jedan od paketa nije po Vašoj meri, slobodno nas kontaktirajte da za Vas napravimo kombinaciju usluga koje će biti prilagođene svim potrebama, zahtevima i budžetu.